Rondreis West Canada Ontario

Rondreis West Canada Ontario

16 dagen Rondreis West Canada Ontario € 1.895,- * incl. vlucht, auto en 3* verblijf. Vanaf tarief is gebaseerd op het laagseizoen en op basis van 4 personen. 
Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

Rondreis West Canada Ontario brengt u via een prachtige route langs bekende en onbekende plekken in Oost Canada. Startend vanuit Toronto brengt deze reis u langs diverse hoogtepunten en kunt u genieten van de gezonde schone buitenlucht, helderen meren en de prachtige natuur. En natuurlijk met als afsluiting een bezoek aan de wereld bekende Niagara watervallen.

Uw route

Toronto, Port Severn, Huntsville, Ottawa, Gananoque, Rice Lake, Niagara Falls.

Highlights

De Highlights tijdens deze reis zijn onder andere:

 • CN Tower
 • Sky Dome
 • Lake Ontario
 • Ste. Marie among the Hurons
 • Algonquin Provincial Park
 • Algonquin Park
 • Canadian Museum of Civillisation
 • Ford Henry
 • Kawartha Lakes
 • Niagara Falls.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
 • 1000 Islands Cruise Rockport (1 uur durende cruise op dag 9)
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis West Canada Ontario (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis West Canada Ontario

Dag 1 – Aankomst Toronto

Bij aankomst op de luchthaven haalt u uw auto op en rijdt hiermee naar het centrum van Toronto naar uw hotel. Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. Toronto is het economische centrum van Canada en is de belangrijkste stad van het land op het gebied van financien, telecommunicatie, media, softwareontwikkeling en medische wetenschap. De beroemde CN Tower is een van de hoogtepunten van Toronto’s skyline. De stad is gesticht in 1793 als Fort York en is sindsdien langs de waterkant uitgebreid met gigantische glazen wolkenkrabbers.
Overnachting in Toronto

Dag 2 – Toronto

Vandaag heeft u een vrije dag om nog meer van deze veelzijdige stad te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het beroemde Sky Dome, dit architectonisch wonder biedt plaats aan 50.000 personen. Of wilt u misschien een cruise maken langs de oevers van het meer. Ook heeft Toronto een aantal musea dat zeker het bezoeken waard is. Het winkelen in Toronto is een feest voor de liefhebber en een verblijf zonder bezoek aan de CN Tower is natuurlijk niet compleet. Vanuit de CN Tower heeft u een fantastisch mooi uitzicht over de stad en Lake Ontario.
Overnachting in Toronto
Tip: Met de Toronto City Pass heeft u toegang tot de CN Tower, The Art Gallery of Ontario, Casa Loma, het Ontario Science Centre, het Royal Ontario Museum en de Toronto Zoo.

Dag 3 – Toronto – Georgian Bay – ca.138 km

Uw bestemming is vandaag is de omgeving van Georgian Bay, bekend om zijn 30.000 eilanden.

Dag 4 – Georgian Bay

Vandaag heeft u de hele dag om de omgeving van Georgian Bay te verkennen. Maak een bezoekje aan Ste. Marie among the Hurons, een missionarissen vestiging waar de Hurons hebben geleefd. Of u kunt de hele dag doorbrengen in de prachtige omgeving van Wye Marsh Wildlife Centre waar de beroemde Trompet Zwanen zich bevinden. Maar u kunt ook een boottocht maken op een van de 19e eeuwse schoeners die in de vlakbij gelegen haven liggen.
Overnachting Port Severn

Dag 5 – Port Severn – Huntsville – ca. 131 km

Vandaag rijdt u verder noordwaarts richting het Horshoe Lake en dan oostwaarts richting Hunstville welke vlakbij ligt bij de ingang van Algonquin Provincial Park. Dit park is bekend vanwege de meren, bossen en de aanwezigheid van wild.
Overnachting Huntsville

Dag 6 – Huntsville

Vandaag kunt u de hele dag gebruiken om het Algonquin Park te verkennen. U kunt hier lekker wandelen, fietsen, varen en natuurlijk het wild gaan bekijken. Er zijn hier talrijke vogelsoorten te vinden. Ook worden hier regelmatig zwarte beren en elanden gesignaleerd dus neem uw fotocamera mee. Een leuke manier om het park te verkennen is misschien in een traditionele kano waarin u heerlijk rustig kunt genieten van de omgeving.
Overnachting Huntsville

Dag 7 – Huntsville – Ottawa – ca. 349 km

Vandaag reist u door het oostelijke deel van het Algonquin Park richting Ottawa. Op ongeveer 90 minuten rijden van Algonquin Park liggen in Eganville de grotten van Bonnechere welke een bezoekje waard zijn. Volgens geologen is op deze plaats 500 miljoen jaar geleden een tropische zee geweest. In de grotten kunt u prachtige stalactieten bewonderen, verder zijn er fossielen van koraal en zeedieren van voor de tijd van de dinosaurissen.
Overnachting in Ottawa

Dag 8 – Ottawa

Vandaag is uw kans om Ottawa te verkennen. Deze stad biedt een keur aan attracties en excursiemogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een bezoek aan de parlementsgebouwen, bekijk de wisseling van de wacht, of bezoek eens een van de prachtige musea in de stad. Het Canadian Museum of Civillisation mag natuurlijk niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook een riviercruise maken op een van de vele waterwegen die Ottawa rijk is.
Overnachting in Ottawa

Dag 9 – Ottawa – Gananoque – ca. 156km

De route van vandaag gaat zuidwaarts langs de St Lawrence richting Gananoque in het 1000 Islands gebied van Ontario. U kunt een kleine omweg maaken naar het historische Upper Canada Village in Morrisburg. Dit fascinerende dorp geeft het leven weer van de pioniers gedurende het begin van de 19e eeuw. Na dit bezoek rijdt u verder langs de oevers van de rivier St Lawrence naar de curieuze stad Gananoque, uw basis om het 1000 Islands gebied te verkennen. Inbegrepen: 1 uur durende Cruise Rockport Boat Line. Een heerlijke gelegenheid om in een uur tijd de fantastische omgeving van de “1000 Islands” te ontdekken.
Overnachting Gananoque

Dag 10 – Gananoque

Vandaag heeft u de hele dag de tijd om Gananoque verder te bezoeken. Op 20 minuten afstand van Kingston kunt u vandaag wat tijd doorbrengen bij Ford Henry om nog wat historie van Canada te ervaren.

Dag 11 – Gananoque – Rice Lake – ca. 226 km

Uw reis gaat vandaag in westelijke richting naar Peterborough langs vele weiden en de prachtige Kawartha Lakes regio. Net voordat u Peterborough bereikt gaat u zuidwaarts naar Keene waar u overnacht aan de oevers van Rice Lake. Hier kunt u genieten van de heerlijk rust in deze waterrijke omgeving.
Overnachting Rice Lake

Dag 12 – Rice Lake

Deze dag kunt u gebruiken om lekker te relaxen aan het water, u kunt bijvoorbeeld gaan kanoen, roeien, paardrijden, zeilen of fietsen. De Kawartha Lakes hebben voor iedereen wel wat te bieden. Ook de vissers kunnen hun hart ophalen.
Overnachting Rice Lake

Dag 13 – Rice Lake – Niagara Falls – ca. 263 km

Geniet nog even van een relaxte rit langs Lake Ontario richting Niagara Falls. Deze regio is bekend vanwege zijn wijnproductie. Misschien wilt u tijdens dzee reis van vandaag wel een bezoek brengen aan Royal Botanical Gardens iets buiten Hamilton. U gaat verder langs het meer en komt in de historische stad Niagara on the Lake, een ideale plek om te lunchen. Niagara on the Lake herbergt vele wijngaarden, u komt onder andere langs Peller Estates en Inniskillen. Verder langs de Niagara Parkway komt u langs Queenston Heights Park met zijn bloemenklok en stroomversnellingen. Nadat u in Niagara Falls bent ingecheckt in uw hotel kunt u de wereld bekende watervallen zelf gaat bekijken.
Overnachting in Niagara Falls

Dag 14 – Niagara Falls

U kunt op verschillende manieren de watervallen bezoeken. Misschien wel de bekendste manier om dit de doen is door een tocht te maken met de “Maid of the Mist” boot die u tot vlakbij de watervallen brengt.

Dag 15 – Niagara Falls naar het Toronto International Airport – ca. 127 km

U verlaat de omgeving van Niagara Falls om naar de luchthaven van Toronto te rijden, alwaar u uw auto inlevert en uw reis helaas ten einde komt.

Dag 16 – Aankomst Thuis

u komt aan op uw thuisbestemming, We hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis West Canada Ontario

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen