Citytrips

Citytrips Canada

Een citytrip naar Canada: voor velen is het de ultieme droom. Bij America Travel Guide helpen wij u graag deze droom te verwezenlijken. Van Vancouver tot Montréal, maar ook Toronto is meer dan een bezoek waard.

Citytrip Vancouver

6 dagen – 4 nachten

Citytrip Toronto

5 dagen – 3 nachten

Citytrip Montréal

5 dagen – 3 nachten

Citytrip en meer

Canada, voor velen het land van indrukwekkende landschappen, ruige natuur, wilde dieren en ongereptheid. Toch zijn ook de steden van Canada meer dan een bezoek waard. Maak een citytrip Canada naar Toronto en beklim de CN Toren, combineer cultuur en natuur in de stad Vancouver of proef de Franse sfeer in de steden Montreal en Quebec. Ook steden als Ottowa en Calgary verdienen uw aandacht. Een citytrip geeft u de gelegenheid om alles op uw gemak te ontdekken.

Een citytrip bij Canada Travel Guide bestaat uit vluchten en hotels.  Natuurlijk behoord het reserveren van een transfer of huurauto ook tot de mogelijkheden. Ook voor diverse tours, attracties en shows in een van de Canadese steden bent u bij ons aan het juiste adres. Een stedentrip combineren met een rondreis door Canada? Bekijk dan de pagina rondreizen door Canada of neem contact op met een van onze Canada specialisten.