Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen is de specialist in reisverzekeringen en recreatieverzekeringen. Met de reis- en annuleringsverzekering van Europeesche sluit de dekking naadloos aan op uw vakantieplannen. Personenhulpverlening, buitengewone kosten, telecommunicatiekosten, bagage en schade logiesverblijven is standaard verzekerd. Bovendien kunt u rekenen op de betrouwbare en snelle hulp van de Europeesche hulplijn!

Kortlopende Reisverzekering

Of u kiest voor een luiervakantie aan het strand, een avontuurlijke rondreis of een sportieve vakantie in de bergen, met de kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen kunt u zorgeloos op weg. Uw vakantie kiest u natuurlijk zelf. Zo ook de keuze in verzekering en dekking. Onze kortlopende reisverzekering kunt u zelf indelen en op maat maken. U zorgt er dus zelf voor dat uw verzekering naadloos aansluit bij uw vakantieplannen en u geen premie betaalt voor zaken die u helemaal niet wilt verzekeren. Ideaal toch?

Kortlopende Annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering verzekert u de reissom, zowel in de periode tussen boeking en vertrek als tijdens de reis, bij onverhoopte afbreking. Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren en betaalt u een deel van de reissom. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Maar ook kort voor vertrek boeken garandeert niet dat u kunt vertrekken. Erg vervelend natuurlijk. Met een Annuleringsverzekering krijgt u de financiële schade door het annuleren van uw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als u uw reis moet annuleren voordat u vertrekt. De Annuleringsverzekering keert u ook geld uit bij grote vertraging en als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet afbreken. Het beste is natuurlijk om de annuleringsverzekering meteen bij uw reserveringsovereenkomst in orde te laten maken. Vergeten? Dan is er nog geen nood aan de man, want u hebt tot 6 dagen na boeking de tijd om de verzekering alsnog af te sluiten. U regelt alles het snelst rechtstreeks bij ons.

Doorlopende Reisverzekering

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt is er de doorlopende vakantiereisverzekering. De Doorlopende Reisverzekering sluit u eenmalig, waarna ieder jaar opnieuw al uw vakanties verzekerd zijn.

Doorlopende Annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering zijn al uw reizen, ook een weekendje weg, het hele jaar door verzekerd tegen annulering. Voordat u vertrekt maar ook als er tijdens uw vakantie iets gebeurt waardoor u uw reis moet annuleren, bent u verzekerd tegen de kosten die dat met zich meebrengt.