Rondreizen

Rondreizen Canada

Op deze pagina vindt je diverse rondreizen door de verschillende delen van Canada. Staat je Canadese droomreis er niet tussen? Geen probleem, uiteraard is het ook mogelijk om je rondreis door Canada geheel op je eigen identiteit opmaat te laten maken.

Rondreis West Canada

16 dagen – 14 nachten

Rondreis Oost Canada

15 dagen – 13 nachten

Rondreis Coastal Wilderness

13 dagen – 11 nachten

Rondreis Canada Montreal

16 dagen – 14 nachten

Rondreis West Canada Lake Louise

22 dagen – 20 nachten

Rondreis West Canada Vancouver Island

12 dagen – 10 nachten

Rondreis Oost Canada Halifax

15 dagen – 13 nachten

Rondreis West Canada Ontario

16 dagen – 14 nachten

Rondreis West Canada Banff

13 dagen – 11 nachten

Rondreis New England en Quebec

13 dagen – 11 nachten

Rondreis Westkust Canada Whistler

10 dagen – 8 nachten

Rondreis Canada Tofino

7 dagen – 5 nachten

Uw Canada rondreis

Een rondreizen maken door Canada is de droom van elke natuurliefhebber. Want laten we eerlijk zijn; Canada is qua natuurschoon een van de mooiste landen ter wereld. Met verschillende nationale parken als Pacific Rim National Park, Wood Buffalo National Park, en Glacier National Park is Canada de ultieme outdoor bestemming. Heeft u altijd al beren of walvissen in het wild willen spotten? Ook dan bent in Canada aan het juiste adres.

Naast de indrukwekkende berggebieden, kraakheldere meren en het spotten van wilde dieren kent Canada ook wereldse steden die u niet mag overslaan tijdens uw rondreis. Bent u in Oost-Canada? Bezoek dan de steden Toronto, Quebec, Montreal en Ottawa. In West-Canada zijn de steden Calgary, Vancouver, Tofina en Victoria meer dan een citytrip waard.

Canada onderscheidt zich van veel andere bestemmingen door haar vele mogelijkheden en haar gastvrije inwoners. Een geweldig land om te verkennen en om in de voetsporen te treden van historische ontdekkingsreizigers.  En of u nu per trein door de imposante Canadian Rockies reist of per watervliegtuig of helikopter naar uw in adembenemende natuur gelegen lodge vliegt of op avontuur gaat met uw huurauto of camper, Canada zal u telkens verbazen!

Canadese steden bruisen van het leven. Ervaar unieke culturen en geniet van de heerlijke en gevarieerde Canadese keuken.  Zoals de Franse keuken in metropolen als Montréal en Québec. Bewonder de bijzondere geschiedenis en architectuur van deze moderne steden of die van de trendy kustplaatsen als Vancouver en Halifax en het pittoreske Victoria op Vancouver Island.

Ontdek de ontzagwekkende natuurwonderen in een grenzeloze en ruige wildernis zoals de Rockies, het Algonquin Park, Bay of Fundy en Nahanni National Park. Alle met hun eigen charme. Kijk gebiologeerd vanuit uw hot tub naar de aurora borealis (Northern Lights). Bezoek de prachtige watervallen van de wereldberoemde Niagara Falls en geniet daarna nog even van een heerlijk wijntje in een nabijgelegen wijnmakerij. Ga ijsberen spotten aan de kust bij Churchill, Manitoba of spoor de bijzondere witte landberen (Kermode Spirit Bears) op die in een stroom zalm proberen te verschalken. U zult zintuigen tekort komen om dit prachtige land van diversiteit in u op te nemen.

Canada heeft veel te bieden. Zowel  voor doorgewinterde vakantiegangers als voor nieuwkomers. Adembenemende, ruige natuur afgewisseld met prachtige en bruisende steden. Absoluut een land om te ontdekken en om eindeloos van te genieten!