Rondreis Oost Canada

15 dagen Rondreis Oost Canada vanaf € 2.000,- incl. vlucht, auto en 3* verblijf. Vanaf tarief is gebaseerd op het laagseizoen en op basis van 4 personen. 
Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

Rondreis Oost Canada start vanuit Toronto en brengt u langs diverse hoogtepunten van Oost-Canada. Deze prachtige route brengt u langs bekende en onbekende plekken in deze regio waar het landschap nog onaangetast lijkt. Geniet van de gezonde schone buitenlucht en heldere meren en met als afsluiting een bezoek aan de wereld bekende Niagara watervallen.

Uw route

Toronto, Kingston, Montreal, Quebec, Ottawa, Huntsville, Niagara Falls.

Highlights

De Highlights tijdens deze reis zijn onder andere:

 • CN Tower
 • Fort Henry
 • Notre Dame Cathedral
 • Olympic Park
 • Canadian Museum of Civillisation
 • Algonquin National Park
 • Niagara Falls.

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Oost Canada (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Omschrijving rondreis Oost Canada

Dag 1: Amsterdam – Toronto

Bij aankomst in Toronto haalt u uw auto op bij de luchthaven en rijdt naar het centrum van Toronto. Nadat u bent ingecheckt in uw hotel heeft u tijd om Toronto te bekijken. Toronto is Canada’s grootste metropool en is gesticht in 1793 als Fort York. Het is sindsdien langs de waterkant uitgebreid met gigantische glazen wolkenkrabbers.
Overnachting in Toronto

Dag 2: Toronto

Vandaag heeft u een vrije dag om nog meer van deze veelzijdige stad te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het beroemde Sky Dome. Dit architectonisch wonder biedt plaats aan 50.000 personen. Of wilt u misschien een cruise maken langs de oevers van het meer. Ook heeft Toronto een aantal musea dat zeker het bezoeken waard is. Het winkelen in Toronto is een waar feest voor de shoppers onder u.  Vanaf de CN Tower heeft u een fantastisch mooi uitzicht over de stad en Lake Ontario. Koop de Toronto City Pass. Met deze pas heeft u toegang tot CN Tower. Art Gallery of Ontario. Casa Loma. Ontario Science Centre, Royal Ontario Museum en de Toronto Zoo.
Overnachting in Toronto

Dag 3: Toronto – Kingston ca. 267 km

Vandaag gaat de reis zuidwaarts langs Lake Ontario richting de historische stad Kingston. De stad Kingston is bekend door zijn ligging in het midden van het 1000 Islands gebied. Een bezoek aan het oude historische centrum van Kingston is zeker aan te raden.
Overnachting in Kingston

Dag 4: Kingston – Montreal ca. 294 km

Voordat u Kingston verlaat kunt u een bezoek te brengen aan Fort Henry. Dit om iets meer van de geschiedenis van Canada te leren. Dan via de panoramische Thousend Islands parkway om vervolgens aan te komen in Rockport. Een kleine Cruise met Rockport Boat Line ( 1 uur) is hier inbegrepen in de prijs. Onderweg naar Montreal kunt u ook nog een stop maken in het 19e eeuwse stadje Upper Canada Village.
Overnachting Montreal.

Dag 5: Montreal

Vandaag heeft u de hele dag om Montreal te ontdekken. Deze veelzijdige stad heeft de bezoeker veel te bieden zoals enkele hoogtepunten die eigenlijk niet gemist mogen worden.Bezoek o.a. de Notre Dame Cathedral. Oud Montreal met zijn geplaveide straten en restaurants met buitenterrassen. Mcgill Universiteit, Mount Royal viewpoint, St. Joseph Oratorium en een van de beste winkelstraten van Canada- St Catherine’s. Net iets buiten de stad ligt het Montreal’s Olympic Park, de botanische tuinen en Biodome met een verbazingwekkende diversiteit aan flora.
Overnachting in Montreal

Dag 6: Montreal – Quebec City ca. 236 km

U heeft vandaag de keus on de noordelijke of de zuidelijke route richting Quebec te nemen. Op de terugreis kunt u deze omwisselen om op het zelfde punt terug te komen.
Overnachting Quebec City

Dag 7: Quebec City

Vandaag heeft u een vrije dag om Quebec City te bezichtigen. Bezoek de oude stad met zijn oude geplaveide straten, historische gebouwen en de vestingwerken. Geniet van het uitzicht op de St. Lawrence Rivier vanaf de terrassen van Dufferin. In de avond kunt u gaan eten in een van de voortreffelijke restaurants die Quebec u te bieden heeft.
Overnachting in Quebec City

Dag 8: Quebec City – Ottawa ca. 449 km

Vandaag rijdt u vanuit Quebec City langs de Ottawa rivier richting Ottawa, de hoofdstad van Canada. Onderweg is het de moeite waard om een stop te maken bij een van de traditionele “Sucreries”. Hier wordt de beroemde Maple Syrup gemaakt en typische gerechten uit Quebec geserveerd worden.
Overnachting in Ottawa

Dag 9: Ottawa

Vandaag blijft u in Ottewa en kunt u op uw gemak de stad verkennen. De stad biedt u een keur aan attracties. Maak bijvoorbeeld een bezoek aan de parlementsgebouwen.  Ga kijken naar de wisseling van de wacht, of breng een bezoek aan de prachtige musea in de stad. Het Canadian Museum of Civillisation mag natuurlijk niet worden overgeslagen. U kunt natuurlijk ook een riviercruise maken op een van de vele waterwegen die Ottawa rijk is.
Overnachting in Ottawa

Dag 10: Ottawa – Huntsville ca. 362 km

Vandaag gaat de rit ten noordwesten van het Algonquin National Park richting Eganville waar zich de grotten van Bonnechere bevinden. Volgens de geologen is op deze plaats 500 miljoen jaar geleden een tropische zee geweest. In deze grotten zijn prachtige stalactieten te bewonderen en zijn er fossielen van koraal en zeedieren van voor de tijd van de Dinosaurissen.
Overnachting Huntsville

Dag 11: Huntsville/Algonquin Park

Vandaag is het tijd om het Algonquin Park te verkennen. Hier kunt u wandelen, fietsen, varen of het wild gaan bekijken. Er worden hier regelmatig zwarte en stink beren en elanden gesignaleerd. Ook zijn hier talrijke vogelsoorten te vinden. Misschien wel de leukste manier om het park te verkennen is door dit te doen in een traditionele kano waarin u heerlijk rustig kunt genieten van de omgeving.
Overnachting in Huntsville

Dag 12: Huntsville – Niagara Falls ca. 334 km

Onderweg naar Niagara is Niagara on the Lake een heerlijk plek om te lunchen. Niagara on the Lake herbergt vele wineries, u komt onder andere langs Peller Estates en Inniskillen. Verder langs de Niagara Parkway komt u langs Queenston Heights Park met zijn bloemenklok en stroomversnellingen. In Niagara Falls inchecken in uw hotel alvorens u natuurlijk de watervallen zelf gaat bezoeken.                                                                                             Overnachting in Niagara Falls

Dag 13:  Niagara Falls

U kunt op verschillende manieren de watervallen bezoeken. Misschien wel de bekendste manier om dit de doen is door een tocht te maken met de “Maid of the Mist”. Deze brengt u boot dicht bij de watervallen. U zult gegarandeerd nat worden.

Dag 14: Niagara Falls naar het Toronto International Airport ca. 127 km

U verlaat de omgeving van Niagara Falls om naar de luchthaven van Toronto te rijden. Alwaar u uw auto inlevert en uw reis helaas ten einde komt.

Dag 15: Toronto – Amsterdam

U komt aan op uw thuisbestemming, u zult terug kunnen kijken op een onvergetelijke rondreis Oost Canada.

Offerte aanvraag rondreis Oost Canada

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen