Rondreis Coastal Wilderness

Rondreis Coastal Wilderness

13 dagen Rondreis Coastal Wilderness vanaf € 2.100,-  * incl. vlucht, auto en 3* verblijf.  Vanaf tarief is gebaseerd op het laagseizoen en op basis van 4 personen. 
Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

West Canada heeft voor iedereen wel wat de bieden, deze 13 daagse rondreis Coastal Wilderness biedt u naast de mooie natuur ook nog de historische stad Victoria, authentieke dorpjes als Egmont aan de Sunshine Coast, Lund met zijn haven en natuurlijk ook Tofino aan de westkust van het Vancouver Island. Daarnaast bezoekt u ook Quadra Island waar u de rust kunt zoeken of deelnemen aan diverse activiteiten die worden aangeboden op het eiland.

Uw route

Vancouver – Egmont – Lund – Quadra Island – Tofino – Victoria – Vancouver.

Highlights

De Highlights tijdens deze reis zijn onder andere:

 • Stanley Park
 • Horseshoe Bay
 • Skookumchuck Narrows
 • Saltery Bay
 • Quadra Island
 • Pacific Rim National Park
 • Chemainus

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis Coastal Wilderness (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis Coastal Wilderness

Dag 1 – Aankomst Vancouver

Bij aankomst in Vancouver haalt u uw auto op bij de luchthaven en rijdt naar het centrum van Vancouver. Nadat u bent ingecheck in uw hotel heeft u de rest van de dag de tijd om Vancouver te bekijken.
Overnachting in Vancouver

Dag 2 – Vancouver

Vandaag heeft u de hele dag om Vancouver te ontdekken. U kunt dit natuurlijk doen door een heerlijke wandeling te maken in Stanley Park en een stop maken bij de Totem Poles of bezoek Canada Place en the Waterfront, Chinatown, historisch Gastown en Granville Island met zijn markt, kunst en handwerk shops. Maar u kunt natuurlijk ook naar de noordzijde waar de Capilano Suspension Bridge is, en de “skyride” naar de top van Grouse Mountain, waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad Vancouver.
Overnachting in Vancouver

Dag 3 – Vancouver – Egmont Sunshine Coast – ca. 131 km plus ferry

Vandaag rijdt u over de Lions Gate Bridge naar Horseshoe Bay waar u aan boord gaat van de BC ferries naar Langdale aan de Sunshine Coast. U rijdt langs de kust door Gibsons naar het kleine dorpje Egmont.
Overnachting in Egmont.

Dag 4 – Egmont

Vandaag heeft u een hele dag om de Sunshine Coast te verkennen, u kunt een aantal activiteiten gaan proberen die aangeboden worden door de lodge. In de buurt van Egmont zijn de stroomversnellingen bij Skookumchuck Narrows die een van de opwindenste bezienswaardigheden aan de kust zijn.
Overnachting in Egmont.

Dag 5 – Egmont – Lund – ca. 84 km plus ferry

Vandaag heeft u een korte rit van de Lodge naar Earls Cove ferry terminal om daarna over te varen naar Saltery Bay. Vervolgens gaat u langs Powel River richting Lund. U kunt nog even heerlijk langs de kade van de altijd gezellige haven van Lund wandelen.
Overnachting in Lund.

Dag 6 – Lund – Quadra Island – ca. 74 km plus ferries

U verlaat het historische stadje Lund en rijdt terug naar Powell River waar u aan boord gaat voor de ferry naar Little River. Dan rijdt u vervolgens verder noorwaards om daar de ferry naar Quadra Island te nemen. Hier op het eiland staan kunst, cultuur, avontuur en de heerlijke relaxte sfeer centraal en zijn dit de redenen waarom mensen zo graag naar Quadra Island komen.
Overnachting Quadra Island.

Dag 7 – Quadra Island

Vandaag heeft u een vrije dag op het prachtige Quadra Island, neem eens rustig de tijd om een lange wandeling te maken door het ruige landschap of ga op zoek naar de grizzly. U kunt natuurlijk ook fietsen, duiken of vissen, er zijn mogelijkheden genoeg.
Overnachting in Quadra Island

Dag 8 – Quadra Island – Tofino – ca. 266 km plus ferry

Nadat u bent teruggekeerd op Vancouver Island passeert u op weg naar Tofino vele kleine dorpjes. Deze route gaat langs Pacific Rim National Park waar u even een stop kunt maken bij Cathedral Grove. U zult versteld staan van de meer dan 800 jaar oude woudreuzen die hier te vinden zijn.
Overnachting in Tofino.

Dag 9 – Tofino

Vandaag staat de activiteit Coastal Bear Watch in de planning. U vaart langst de fjordenkusten waar u verschillende stops maakt in de beschutte baaien waar de zwarte beren op zoek gaan naar voedsel. Onderweg kunt u ook zeehonden, adelaars, bruinvissen en reigers tegenkomen. Dus vergeet uw camera niet vandaag.
Overnachting in Tofino.
Excursie: Tofino Bear Watch, ca. 2½ uur durende zodiac tour

Dag 10 – Tofino – Victoria – ca. 316 km

Vandaag gaat de reis verder zuidwaarts langs de Island Highway richting Victoria. Onderweg kunt u een stop maken in Chemainus om daar de muurschilderingen van lokale kunstenaars te bekijken. Vervolgens gaat u verder zuidwaarts naar Duncan waar u een bezoek kunt brengen aan Quw’utsun Cultural Centre. U vervolgt de weg verder naar Victoria.
Overnachting Victoria.

Dag 11 – Victoria

Vandaag kunt u de hele dag genieten van Victoria of u kunt kiezen uit een Ocean Cruiser of een Zodiac (niet bij de prijs inbegrepen). Aan boord krijgt u uitleg van een deskundige gids welke u kan uitleggen hoe u de verschillen tussen de Orca’s kunt herkennen. Naast de Orca’s is de kans ook groot dat u tijdens de tour ook dwergvinvissen, dolfijnen of bultruggen tegen zult komen.
Overnachting in Victoria

Dag 12 – Victoria – Vancouver – ca. 64 km plus ferry

U verlaat Victoria via de Swartz Bay Ferry terminal. U komt onderweg nog een stop maken bij Butchart Gardens een van de mooiste tuinen van Canada. De overtocht van Swarts Bay naar Tsawwassen duurt ongeveer 90 minuten, daarna is het nog een korte rit naar het vliegveld van Vancouver waar u uw huurauto weer inlevert en een einde komt van deze onvergetelijke reis.

Dag 13 – Aankomst Thuis

u komt aan op uw thuisbestemming, We hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis Coastal Wilderness

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen