Rondreis New England en Quebec

Rondreis New England en Quebec

13 dagen Rondreis New England en Quebec € 1.900,- *  incl. vlucht, auto en 3* verblijf.  Vanaf tarief is gebaseerd op het laagseizoen en op basis van 4 personen. 
Dit is een voorbeeld reis en kun je in zijn totaliteit aanpassen naar je eigen wensen en ideeën.

Rondreis New England en Quebec brengt u naast Amerika ook door Canada, u begint de reis in Boston, één van de oudste steden van Amerika. Op weg naar Canada kun je Mount Washington beklimmen, dat kan met de trein of heel spannend met de auto. Vervolgens kom je in het Franse deel van Canada, Montreal en Quebec. Montreal is een shopping paradijs en heeft een zeer mooie oude stad. In Quebec waant u zich in Parijs. Je gaat via Acadia National Park en Portland, waar u bijvoorbeeld een whale watch tour kunt doen. Een mooie reis door een minder bekend maar prachtig gebied van Amerika met een stukje Canada.

Aankomst in Boston

Na aankomst in Boston Haalt u de huurauto op en is er voor u hotel gereserveerd. De volgende dag begint u aan uw reis door Amerika en Canada.

Highlights

 • Boston
 • Acadia National Park
 • Quebec
 • Montreal
 • White Mountains
 • Hancock Shaker Village

Informatie over de prijzen

Prijs is inclusief:
 • Retour vliegticket o.b.v. Economy Class
 • Luchthavenbelastingen en eventuele toeslagen
 • Autohuur o.b.v. Alamo Fully-Inclusive dekking (Compact bij 2 personen & Intermediate bij 3/4 personen)
 • Overnachtingen op 1 kamer in eenvoudige 2* a 3* accommodaties o.b.v. logies
 • Reserveringskosten en bijdrage Calamiteitenfonds, € 27,50 per boeking
Prijs is exclusief:
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Kinderkorting op de vluchtprijs, kinderen 2 t/m 11 jaar 25% korting met eigen stoel, baby’s tot 24 maanden 90% korting zonder eigen stoel
 • Maaltijden, benzine, parkeergelden, tolgelden en eventuele Resort Fees gedurende uw verblijf
 • Tickets voor attracties, excursies, evenementen en musea
 • Eventuele toeslagen tijdens bepaalde seizoenen en feestdagen
Opties voor rondreis New England en Quebec (toeslagen van toepassing)
 • Verlenging van uw verblijf met één of meer dagen
 • Upgrade van Economy Class naar Business Class
 • Upgrade huurauto naar grotere of luxe klasse
 • Combinatie van deze rondreis met één van onze vele citytrips of andere rondreizen

Tarieven onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele (prijs) wijzigingen.

Dag tot dag beschrijving rondreis New England en Quebec

Dag 1 – Aankomst Boston

Aankomst in Boston. Boston is een van de oudste steden van de US en opgericht in 1630. Vandaag de dag is het de grootste stad van de New England regio.

Dag 2 – Boston

Vandaag kunt u de hele dag Boston verkennen. Dus ook de oudste kerk van Boston de Old North Church en natuurlijk de John Hancock Tower. En er is genoeg tijd om ook nog een wandeling te maken langs de beroemde Freedom Trail.

Dag 3 – Boston – Pawtucket – ca. 169 km

Vandaag verlaat u Boston en rijdt u naar Newport waar u de tijd heeft voor een relaxte dag in deze stad. Newport is de onofficiële “sailing capitol”van New England. Ook staat de stad bekend om zijn prachtige kustlijn en om de mooie “mansions”. Veel van deze mansions zijn voor het publiek toegankelijk. Astor en Vanderbilt bijvoorbeeld hebben hier ook gewoond. Na Newport rijdt u voorbij Providence naar Pawtucket waar u gaat overnachten.

Dag 4 – Pawtucket – North Conway – ca. 301 km

New Hampshire met zijn prachtige bossen wordt vandaag bereikt. En ook de Gateway naar de White Mountains Franconia Noch. Een prachtig gebied voor wandelingen Hoogste top is hier Mount Washington. Un eindigt voor de overnachting in North Conway.

Dag 5 – North Conway – Burlington – ca. 224 km

U reist vandaag nog een stukje door de White Mountains en langs Bretton Woods. Hierna komt u door Vermont en langs Montpelier, de state capitol waarna u aan het einde van de middag in Burlington aan komt, de grootste stad van Vermont; een gezellige stad met markten, winkeltjes en restaurantjes en u kunt er een boottochtje maken in de avond!

Dag 6 – Burlington – Montreal – ca. 156 km

Op deze dag gaat u de grens over Canada in en het reisdoel van vandaag is Montreal. Montreal is de grootste Franstalige stad buiten Parijs en de op een na grootste stad in Canada. En dames… Montreal is een winkelparadijs!

Dag 7 – Montreal – Quebec – ca. 253 km

Naast Montreal is Quebec de andere belangrijke stad. Ze zijn verbonden aan beide zijden van de St. Lawrence rivier door een express road. U komt in de avond in Quebec aan, maar gelukkig heeft u hier morgen de hele dag nog om de stad te verkennen want u blijft er twee nachten slapen.

Dag 8 – Quebec

Deze ommuurde stad is al 400 jaar oud en gesticht door de Fransen waar u veel invloeden van terug zult zien. Breng een bezoekje aan Place Royal, Old Port, Montmorency Falls Park en Ile d’Orleans.

Dag 9 – Quebec City – Acadia National Park – ca. 451 km

Van Quebec gaat de reis naar Bar Harbor en Acadia National Park. Het is een mooie route die ook door veel kleine stadjes gaat en rond de middag gaat u de grens weer over en in de namiddag bereikt u Bar Harbor waar u twee nachten verblijft.

Dag 10 – Acadia National Park

De hele dag de tijd vandaag voor Acadia National Park en Bar Harbor. Veel natuur en wildlife, want er kunnen hier tours gemaakt worden met daarin een bezoek aan bijvoorbeeld een lighthouse en wat dacht u van een whale watch tour!

Dag 11 – Bar Harbor – Portland – ca. 282 km

Vandaag reist u naar Portland waarbij een stop in Boothbay wel erg leuk is want hier hebben ze; fresh-from-the-sea-cooked-to-order Maine lobster! U komt in het begin van de avond in Portland aan en als u dan naar de observatory tower gaat heeft u een prachtig uitzicht over deze stad.

Dag 12 – Portland – Boston – Vertrek – ca. 127 km

Vandaag een korte reis van Portland naar Boston, uw eindbestemming. Op deze route komt u door Portsmouth een mooie stad met een rijke maritieme geschiedenis. Vlak bij Portsmouth ( iets noordelijk ) ligt Kittery Premium Outlet Mall, een mooie oulet mall met honderden winkels waar u nog “even” lekker kunt winkelen voordat u naar huis gaat! Uw reis eindigt vandaag in Boston en begint uw terugreis naar Nederland, of heeft u een verlenging geboekt?

Dag 13 – Aankomst Thuis

U komt aan op uw thuisbestemming. Wij hopen dat u een onvergetelijke reis hebt gehad.

Offerte aanvraag rondreis New England en Quebec

Graag onderstaande velden zo compleet mogelijk invullen. Incomplete aanvragen kunnen niet worden behandeld.

Persoonlijke gegevens

Aanhef
Dhr.Mevr.

Voornaam zoals in paspoort

Achternaam zoals in paspoort

Contact gegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Reis gegevens

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (2 t/m 11 jaar)

Datum vertrek

Overige gegevens

Vragen/opmerkingen